14 päivän palautusoikeus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille (pl. polkupyörät)
Toimitusaika 1-3 vrk

Tietosuojaseloste

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE
Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

REKISTERIN PITÄJÄ
Kimhox Oy (2783832-1)
Puistokatu 56,
85800 Haapajärvi

REKISTERIN NIMI
Kimhox Oy asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Henkilö tai yritys rekisteröitynyt urheilux.fi verkkokaupan asiakkaaksi, ostanut urheilux.fin verkkokaupasta tuotteita tai rekisteröitynyt asiakkaaksi muulla tavalla.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on Kimhox Oy:n (Urheilux) asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden lähetysten seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Urheilux.fi verkkokaupan toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää urheilux.fi verkkokaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Urheilux.fi saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi.

Henkilötietoja voidaan myös luovuttaa tuotteen toimituksen varmistamiseksi logistiikkayhtiöille, kuitenkin ainoastaan pakollisissa tilanteissa tuotteen toimitusta varten. Urheilux.fi ei ole vastuussa maksutietoyhtiöiden henkilötietojen säilömisestä.

REKISTERIN PITÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Laskutusosoite
Toimitusosoite
Käyttäjätunnustiedot
Tiedot käsitellyistä tilauksista
Yrityksen Y-tunnus

TIETOJEN SÄILYTYSAIKA
Rekisteröityneen tietoja säilytetään kaksi vuotta tilauksen jälkeen, jonka jälkeen ne poistetaan automaattisesti. Perusteena tietojen säilyttämiseen on tuotteiden takuuaika, joka on enimmillään kaksi vuotta.

REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Urheilux.fi verkkokaupan ylläpidon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Urheilux.fi verkkokaupan salasanasuojatulla palvelimella. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään rekisteröityneen pyynnöstä. Rekisteröity saa tietonsa nähtäville pyynnöstä.

Tilausehdot

MAKSU- JA TOIMITUSEHDOT

Voimassa 1.6.2021 alkaen

KULUTTAJAKAUPAN EHDOT

VERKKOKAUPPA

KimHox Oy ( Y-tunnus 2783832-1) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö kassapalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Verkkokaupassa ilmoitettu hinta on sitova, ellei kyseessä ole virheellisesti ilmoitettu hinta, jonka ero tavalliseen hintaan on niin suuri, että ostajan voidaan olettaa huomanneen, että kyseessä on virhe. Näissä tapauksissa olemme yhteydessä asiakkaaseen ennen tilauksen lähettämistä asian selvittämiseksi ja pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen.

MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Paytrail Oyj (Y-tunnus 2122839-7)
yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj.

Lue lisää Paytrail-palvelun käytöstä

MAKSUTAVAT

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Korttimaksut (Visa, MasterCard ja American Express)
Korttimaksamisen verkkokaupassamme tarjoaa Paytrail Oy. Paytrail Oyj:llä on sopimus kansainvälisten korttiyhtiöiden kanssa (Mastercard, Visa ja American Express). Korttinumeroita ei tallenneta Paytrail Oyj:n tietojärjestelmiin. Paytrail Oyj on oman toimintansa osalta sertifioitu PCI DSS -standardin mukaan.

Maksujenvälittäjän yhteystiedot:

Paytrail Oyj (y-tunnus 2552865-3)
Innova 2,
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelumme on auki 24/7 – ympäri vuorokauden joka päivä.
Kuluttajille: 020 718 1830
asiakaspalvelu@paytrail.com
https://www.paytrail.com/
Puheluiden hinnat
0207-alkuiset numerot
lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %)
matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %)

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

TOIMITUSTAPA JA -KULUT

Tilauksesi toimituskulut näet kassalla valittuasi maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana toimituksena, joista kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja poislukien polkupyörät.

Polkupyörien osalta on valittavissa toimitustavoiksi joko nouto myymälästä tai ilmainen toimitus Haapajärven alueelle. Muualle Suomeen toimittamisesta voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ennen tilaamista.

TOIMITUSAIKA

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-3 arkipäivää. Ostaessasi polkupyörän nouto myymälästä toimitustavalla, pyörä on noudettavissa heti tilauksen jälkeen myymälämme aukioloaikoina kunnes olet saanut viestin tilauksen käsittelemisestä.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Pyörien tulee olla ajamattomia.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä mukaan paketissa toimitettu asiakaspalautuslomake huolellisesti täytettynä. Muutoin emme voi palauttaa rahoja mikäli asiakaspalautelomaketta ei ole toimitettu palautuksen yhteydessä.

ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)

ODR-foorumi
Kuluttaja voi ODR-foorumin (http://ec.europa.eu/odr) kautta viedä verkkokaupassa tehtyä kauppaa koskevan riitansa riidanratkaisuelimen käsiteltäväksi, jos myyjä ja kuluttaja eivät pääse keskenään sovintoon. Euroopan komission verkkovälitteiselle riidanratkaisufoorumille on koottu yhteen kaikki eurooppalaiset riidanratkaisuelimet. Foorumin nimi juontuu verkkovälitteistä riidanratkaisua tarkoittavista sanoista online dispute resolution (ODR platform). Palvelu toimii kaikilla EU:n virallisilla kielillä. Sähköpostiosoite, jota kuluttaja voi käyttää ODR-Foorumilla saadakseen asiansa käsittelyyn: info@urheilux.fi

Suomalaisen kuluttajan, jolla on riitatilanne suomalaisen verkkokaupan kanssa, kannattaa edelleen ensisijaisesti ottaa ensin yhteyttä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi) asian selvittämiseksi.

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.