14 päivän palautusoikeus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille
info@urheilux.fi 041 319 5647 Liike avoinna arkisin 10.00-17.30, la 10.00-14.00

Tietosuojaseloste

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE
Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

REKISTERIN PITÄJÄ
Kimhox Oy (2783832-1)
Kimmo Holmström
Puistokatu 56,
85800 Haapajärvi

REKISTERIN NIMI
Kimhox Oy asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Henkilö tai yritys rekisteröitynyt urheilux.fi verkkokaupan asiakkaaksi, ostanut urheilux.fin verkkokaupasta tuotteita tai rekisteröitynyt asiakkaaksi muulla tavalla.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on Kimhox Oy:n (Urheilux) asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden lähetysten seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Urheilux.fi verkkokaupan toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää urheilux.fi verkkokaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Urheilux.fi saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi.

Henkilötietoja voidaan myös luovuttaa tuotteen toimituksen varmistamiseksi logistiikkayhtiöille, kuitenkin ainoastaan pakollisissa tilanteissa tuotteen toimitusta varten. Urheilux.fi ei ole vastuussa maksutietoyhtiöiden henkilötietojen säilömisestä.

REKISTERIN PITÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Laskutusosoite
Toimitusosoite
Käyttäjätunnustiedot
Tiedot käsitellyistä tilauksista
Yrityksen Y-tunnus

TIETOJEN SÄILYTYSAIKA
Rekisteröityneen tietoja säilytetään kaksi vuotta tilauksen jälkeen, jonka jälkeen ne poistetaan automaattisesti. Perusteena tietojen säilyttämiseen on tuotteiden takuuaika, joka on enimmillään kaksi vuotta.

REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Urheilux.fi verkkokaupan ylläpidon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Urheilux.fi verkkokaupan salasanasuojatulla palvelimella. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään rekisteröityneen pyynnöstä. Rekisteröity saa tietonsa nähtäville pyynnöstä.

Tilausehdot

Yleiset ehdot

Palautus

Toimitus

Takuu, tuki ja virhevastuu

Evästeet

 

 

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.