14 päivän palautusoikeus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille (pl. polkupyörät)
Toimitusaika 1-3 vrk

Brooks Ghost 14 Gore-Tex Naisten Juoksukengät

169,00 149,00 

Naisten vedenpitävät juoksukengät

Palautusoikeus 14 päivää
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille (pl. polkupyörät)
Toimitusaika 1-3vrk

Poista

HUOM! Mitoitus pienehköä. Mittaa jalkapohjan pituus seisten ja lisää 0,5-1 cm käyntivaraa. Huomioithan, että jalka turpoaa aina hikoiltaessa jonka vuoksi käyntivaraa on oltava. Huomioi kengän sisämitta, älä tilaa pelkän eurokoon perusteella.

Kevyt vedenpitävä juoksukenkä miellyttävällä vaimennuksella pitkille juoksulenkeille. Kengässä on myötäilevä ja hengittävä verkkomateriaalipäällinen ja GORE-TEX Invisible Fit -kalvo, joka on perinteistä kalvoa ohuempi ja joustavampi mutta yhtä vedenpitävä. Siten juoksija saa saman joustavan tuntuman kuin kengässä, jossa ei ole GORE-TEX-kalvoa. Päällinen on vahvistettu 3D Fit Print -tekniikalla kannasta ja keskiosasta miellyttävästi ja vakaasti istuvaksi. Välipohjassa on pehmeästi vaimentava DNA-loft sekä kannan ulkosyrjästä pikkuvarpaaseen ulottuva Crash Pad, joka varmistaa pehmeät alastulot ja joustavan siirtymisen kannalta päkiälle. Kestävä kumipohja tarjoaa miellyttävän ja pehmeän tuntuman sekä hyvän pidon jaloille.

Erinomainen valinta pitkillekin juoksulenkeille.

  • Neutraaliin askellukseen
  • Vedenpitävä GORE-TEX-kalvo
  • 3D Fit Print -tekniikka
  • Välipohjassa pehmeä DNA LOFT -vaimennus
  • Crash Pad; pehmeä alastulo
  • Pitävä kumipohja
  • 12 mm:n drop (korkeusero kannan ja kärjen välillä)
  • Asfaltille, hiekalle, lumelle

 

HUOMIOITHAN!! Ilmoita aina tilausta tehdessä Tilauksen kommentit -kohdassa jalkasi pituus sentteinä. Jalkineilla ei ole normaalia vaihto- ja palautusoikeutta mikäli jalan pituutta ei ole ilmoitettu. Ammattitaitoiset myyjämme ottavat tarvittaessa yhteyttä sinuun ennen jalkineiden toimittamista, mikäli mielestämme tilaamasi koko on väärä!

Ohje oikean kokoisen kengän valintaan:Seiso seinää vasten paino tasaisesti kummallakin jalalla. Mittaa jalkojen pituus kantapäästä isovarpaan kärkeen. Lisää saamaasi jalan pituuteen 0,5-1,0 cm käyntivaraa. Mittaa molemmat jalat ja huomioi mahdolliset jalkojen kokoerot.

Koko

37,5 (sisämitta 23,5cm), 38 (sisämitta 24cm), 38,5 (sisämitta 24,5cm), 39 (sisämitta 25cm), 40 (sisämitta 25,5cm), 40,5 (sisämitta 26cm), 41 (sisämitta 26,5cm), 42 (sisämitta 27cm)

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Hyvältä pyörällä on ollut enemmän kuin ilo ajaa, kilometrejä on kertynyt ihan huomaamatta ? Kiitoksia hyvälle liikkeelle ja kauppiaalle! ??

- Sonja

Kiitos teille hyvästä palvelusta ja pyörästä?

- Marjo

Kiitosta vaan hyvästä palvelusta ja kotiin kuskaamisesta?

- Päivi

Hyvä oli vapa. Hyvin tuntui tärpit. Poijat sai 25 kuhaa, joista 7 oli sallituissa mitoissa.

- Johanna

Kengät on todella hyvät????

- Pentti

Kiitos hyvästä palvelusta?

- Virpi

Adidakset on kyllä huippu pehmeät jalassa?

- Katja

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.