14 päivän palautusoikeus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille (pl. polkupyörät)
Toimitusaika 1-3 vrk

Brooks Ghost 14 Miesten Juoksukengät

149,00 

Miesten neutraalit juoksukengät

Palautusoikeus 14 päivää
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille (pl. polkupyörät)
Toimitusaika 1-3vrk

Poista

HUOM! Mitoitus pienehköä. Mittaa jalkapohjan pituus seisten ja lisää 0,5-1 cm käyntivaraa. Huomioithan, että jalka turpoaa aina hikoiltaessa jonka vuoksi käyntivaraa on oltava. Huomioi kengän sisämitta, älä tilaa pelkän eurokoon perusteella.

Kevyt juoksukenkä miellyttävällä vaimennuksella pitkille juoksulenkeille. Kengän päällinen on pehmeää ja hengittävää Engineered Mesh -materiaalia, joka muotoutuu jalkaan. Välipohjassa on vaimentava DNA Loft, joka tarjoaa kevyen, pehmeän ja responsiivisen vaimennuksen ja antaa lisätehoa askellukseen. Crash Pad jalan ulkosivulla mahdollistaa pehmeän alastulon riippumatta siitä, mikä kohta jalasta osuu alustaan ensimmäisenä. Se ulottuu koko pituudelle aina kannan ulkosyrjältä pikkuvarpaan päähän.

Aiemmin vain ulkosyrjällä sijainnut DNA Loft vaimennus nyt koko pohjan pituudelta. Matalampi päkiäosa parantaa alustatuntumaa ja pohjan vahvat uritukset lisäävät rullaavuutta.

  • Neutraaliin askellukseen
  • Engineered Air Mesh -päällinen
  • 3D Fit Print; napakka istuvuus
  • Crash Pad; pehmeä alastulo
  • Pehmeä DNA LOFT -vaimennus
  • 12 mm:n drop (korkeusero kannan ja kärjen välillä)
  • Asfaltille ja hiekalle

HUOMIOITHAN!! Ilmoita aina tilausta tehdessä Tilauksen kommentit -kohdassa jalkasi pituus sentteinä. Jalkineilla ei ole normaalia vaihto- ja palautusoikeutta mikäli jalan pituutta ei ole ilmoitettu. Ammattitaitoiset myyjämme ottavat tarvittaessa yhteyttä sinuun ennen jalkineiden toimittamista, mikäli mielestämme tilaamasi koko on väärä!

Ohje oikean kokoisen kengän valintaan:Seiso seinää vasten paino tasaisesti kummallakin jalalla. Mittaa jalkojen pituus kantapäästä isovarpaan kärkeen. Lisää saamaasi jalan pituuteen 0,5-1,0 cm käyntivaraa. Mittaa molemmat jalat ja huomioi mahdolliset jalkojen kokoerot.

Koko

41 (sisämitta 26cm), 42 (sisämitta 26,5cm), 42,5 (sisämitta 27cm), 43 (sisämitta 27,5cm), 44 (sisämitta 28cm), 44,5 (sisämitta 28,5cm), 45 (sisämitta 29cm), 45,5 (sisämitta 29,5cm), 46 (sisämitta 30cm)

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Hyvältä pyörällä on ollut enemmän kuin ilo ajaa, kilometrejä on kertynyt ihan huomaamatta ? Kiitoksia hyvälle liikkeelle ja kauppiaalle! ??

- Sonja

Kiitos teille hyvästä palvelusta ja pyörästä?

- Marjo

Kiitosta vaan hyvästä palvelusta ja kotiin kuskaamisesta?

- Päivi

Hyvä oli vapa. Hyvin tuntui tärpit. Poijat sai 25 kuhaa, joista 7 oli sallituissa mitoissa.

- Johanna

Kengät on todella hyvät????

- Pentti

Kiitos hyvästä palvelusta?

- Virpi

Adidakset on kyllä huippu pehmeät jalassa?

- Katja

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.