14 päivän palautusoikeus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille (pl. polkupyörät)
Toimitusaika 1-3 vrk

Icebug NewRun BUGrip Gore-Tex Miesten Nastalenkkarit

189,00 179,00 

Vedenpitävät, vaimennetut nastajuoksukengät pikakiinnityksellä

Palautusoikeus 14 päivää
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille (pl. polkupyörät)
Toimitusaika 1-3vrk

Poista

Vedenpitävät, kevyet, vakaat ja vaimennetut nastalliset talvilenkkarit naisille. Nämä GORE-TEX®-nastakengät on tehty erityisesti kaupunkimaiseen taajamaympäristöön, jossa tiet ovat talvella jäisiä, kovia ja liukkaita.

Kenkien pintakangas on vahvaa polyesteriä. Kangas on valmistettu Bluesign®-standardin periaatteita noudattaen. Kenkien polyesterinen tekstiili on ihanteellista materiaalia juoksukenkiin, joissa tavoitellaan yhtä aikaa kestävyyttä ja keveyttä.

TPU Mudguard tuo lisäsuojaa kärjen ja kannan alueille. Materiaalina TPU on erittäin hyvin kulutuksen- ja säänkestävää.

Boa®-kiinnitys takaa tiiviin ja mukavan istuvuuden. Boa®-kiinnitys kiristää kenkiä tasaisesti estäen yksittäisten painepisteiden muodostumista. Kenkien istuvuus on säädettävissä tarkasti muovista kiekkoa kääntämällä. Kiristettäessä ohuet, kevyet ja vahvat nauhat luistavat nauhakujissa kevyesti. Kengät eivät kuitenkaan löysty käytön aikana, vaan nauhat avautuvat ainoastaan nostamalla sormilla kiekkoa ylöspäin.

Välipohjan lievästi alaspäin levenevä muoto lisää kenkien vakautta ja mukavuutta. Kengät sopivat hyvin myös pitkille lenkeille.

Nämä juoksukengät ovat vedenpitävät GORE-TEX®-kalvon ansiosta. Kenkien GORE-TEX® Extended Comfort -rakenteessa vedenpitävä ja hengittävä kalvo on laminoitu kahden kankaan väliin. GORE-TEX® pitää veden kenkien ulkopuolella, mutta päästää kosteuden haihtumaan lävitseen ja siten jalat kuivina.

OrthoLite®-pohjallinen säilyttää iskua vaimentavat ominaisuutensa pitkään, on kevyt ja antaa ilman kiertää lävitseen. Pohjallinen on konepestävissä hellävaraisesti alhaisessa lämpötilassa.

Nastallisten pohjien 17 hiiliteräksistä älynastaa antavat luotettavan ja tehokkaan pidon talven liukkailla. Askeleesi ei pääse lipsumaan kovissakaan vedoissa, vaan juokseminen on aina luonnollista.

Luotettavan pidon ansiosta juoksuasentosi säilyy neutraalina. Juoksemisesta ei tule ”sipsuttamista”, eivätkä paikat kipeydy turhasta jännittämisestä. Icebug-nastakengillä juokseminen on siis paitsi turvallista, niin myös rentoa ja nautinnollista.

Icebug-nastakenkien ainutlaatuisten BUGrip®-pohjien jokainen nasta toimii itsenäisesti ja älykkäästi: nastat reagoivat alustaan uppoamalla joko jäähän tai painumalla kovalla alustalla hieman pohjakumin sisään, jolloin pohjakumi tarraa kiinni maahan. Juokse sinä vain rennosti – Icebug huolehtii pidosta.

Koko

41,5, 42, 42,5, 43, 44, 45, 45,5, 46, 47

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Hyvältä pyörällä on ollut enemmän kuin ilo ajaa, kilometrejä on kertynyt ihan huomaamatta ? Kiitoksia hyvälle liikkeelle ja kauppiaalle! ??

- Sonja

Kiitos teille hyvästä palvelusta ja pyörästä?

- Marjo

Kiitosta vaan hyvästä palvelusta ja kotiin kuskaamisesta?

- Päivi

Hyvä oli vapa. Hyvin tuntui tärpit. Poijat sai 25 kuhaa, joista 7 oli sallituissa mitoissa.

- Johanna

Kengät on todella hyvät????

- Pentti

Kiitos hyvästä palvelusta?

- Virpi

Adidakset on kyllä huippu pehmeät jalassa?

- Katja

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.