14 päivän palautusoikeus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille (pl. polkupyörät)
Toimitusaika 1-3 vrk

Icebug Nirak M Michelin Wic Miesten Kitkakengät

165,00 149,00 

Kevyet ja mukavat kitkakengät ulkoiluun.

Palautusoikeus 14 päivää
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille (pl. polkupyörät)
Toimitusaika 1-3vrk

Poista

Miesten kitkapohjaiset ja urheilullisen tyylikkäät kävelykengät. Ihanteelliset kengät ulkoiluun ja esim. koiran ulkoiluttamiseen. Mahtava pito ja mukavat jalassa. Kengät ovat todella kevyet ja pohjan muodon ansiosta ne rullaavat hyvin kävellessä. Lesti on pohjoismaalainen.

Näiden kenkien pohjat on valmistettu ainutlaatuisesta Icebug Michelin Wic -kumiseoksesta. Icebug, pitävien kenkien asiantuntija, sekä Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija, yhdistivät voimansa, ja pitkän suunnittelutyön tuloksena syntyi Icebug-kitkakengät. Ne sopivat niin jäälle kuin lumelle ja tarjoavat sinulle parasta nastatonta pitoa talvikeleille. Voit liikkua huoletta kaikissa talviolosuhteissa, kaikilla alustoilla ja mikä parhainta mennä sisätiloihin ilman pelkoa nastojen aiheuttamista jäljistä.

  • Michelin Wic -kitkakenkäpohja
  • Kengän pinta RipStop-tekstiili
  • Sisus Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen lämmin fleecevuori
  • Pohjallinen OrthoLite® Hybrid™
  • Välipohja Kevyt EVA, ESS-vakaaja
  • Suunniteltu erityisesti miehille
  • Vegaaniset

Kenkien pinta on 100-prosenttisesti kierrätysmateriaalista valmistettua RipStop-tekstiiliä.

RipStop-tekstiili on kestävää polyesterikangasta, joka on erittäin kevyttä. RipStop-materiaalille ominainen kudonta estää kangasta purkautumasta ja repeämästä. Kengissä käytetty RipStop-tekstiili on 100-prosenttisesti kierrätyspolyesteriä ja kangas on valmistettu Bluesign®-standardin menettelyjä noudattaen. Bluesign®-vaatimukset täyttävässä tuotannossa tavoitellaan ympäristökuormituksen pienentämistä valvomalla ilmakehään ja vesistöihin koituvia päästöjä sekä varmistamalla korkea laatu ja kestävät tuotteet. Bluesign®-hyväksytyt materiaalit ovat myös tutkitusti turvallista tuottaa ja käyttää. Kenkien RipStop-tekstiilin kuidut on värjätty Solution Dye -tekniikalla, mikä kuluttaa lisäksi vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteinen värjäys väripesutekniikalla.

PU-vahvike tuo lisäsuojaa kengän kärjen ja kannan alueille. Kengissä on lisäksi pienet heijastavat koristeet. Ne eivät kuitenkaan korvaa asianmukaisen heijastimen tai heijastinliivin käyttöä hämärän aikaan liikuttaessa.

Kenkien vuori on kierrätetystä polyesteristä valmistettua fleecekangasta. Fleecen valmistaja täyttää Bluesign®-standardin vaatimukset ja fleecen kuidut on värjätty tavanomaista vähemmän vettä ja energiaa kuluttavalla Solution Dye -tekniikalla.

Pohjallinen on OrthoLite® Hybrid™ -pohjallinen, joka sisältää 15 % tuotannosta ylijäänyttä vaahtomuovia ja 5 % kierrätettyä kumia. OrthoLite®-pohjallinen säilyttää iskua vaimentavat ominaisuutensa pitkään, on kevyt ja antaa ilman kiertää lävitseen.

Pohjallisen pintakangas on Solution Dye -värjättyä kierrätettyä polyesteriä ja myös tämän kankaan valmistaja täyttää Bluesign®-standardin vaatimukset. Pohjallinen on mahdollista pestä pyykinpesukoneessa hellävaraisesti alhaisessa lämpötilassa.

 

Näin valitset oikeankokoisen kengän:

Aseta A4 puhdas paperi seinää vasten lattialle. Mene seisomaan paperin päälle kantapäät seinään kiinni paino tasaisesti molemmilla jaloilla. Piirrä kynällä viiva pisimmän varpaan eteen (voit pyytää toista merkkaamaan viiva). Mittaa seinän ja viivan välinen etäisyys ja lisää saamaasi pituuteen käyntivaraa 0,5-1 cm. Vertaa saamaasi lukua kokotaulukon lukemiin. Esim. mittaustulos 28cm + käyntivara 0,5cm on yht. 28,5 cm joten oikea koko on 44.

Koko 42: sisämitta 27cm

Koko 42,5: sisämitta 27,5cm

Koko 43: sisämitta 28cm

Koko 44: sisämitta 28,5cm

Koko 45: sisämitta 29cm

Koko 45,5:sisämitta 29,5cm

Koko 46: sisämitta 30cm

Koko 47: sisämitta 31cm

 

Koko

42, 42,5, 43, 44, 45

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Hyvältä pyörällä on ollut enemmän kuin ilo ajaa, kilometrejä on kertynyt ihan huomaamatta ? Kiitoksia hyvälle liikkeelle ja kauppiaalle! ??

- Sonja

Kiitos teille hyvästä palvelusta ja pyörästä?

- Marjo

Kiitosta vaan hyvästä palvelusta ja kotiin kuskaamisesta?

- Päivi

Hyvä oli vapa. Hyvin tuntui tärpit. Poijat sai 25 kuhaa, joista 7 oli sallituissa mitoissa.

- Johanna

Kengät on todella hyvät????

- Pentti

Kiitos hyvästä palvelusta?

- Virpi

Adidakset on kyllä huippu pehmeät jalassa?

- Katja

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.