14 päivän palautusoikeus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille (pl. polkupyörät)
Toimitusaika 1-3 vrk

Pinewood Forest Merinovillasukat

13,90 

Lämpimät jahtisukat.

Palautusoikeus 14 päivää
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille (pl. polkupyörät)
Toimitusaika 1-3vrk

Poista

Pehmeät ja miellyttävät merinovillasekoitesukat jahtiin. Nämä sukat pitävät jalkasi lämpimänä ja kuivana. Siirtää tehokkaasti kosteutta pois iholta ja siten pitää jalkasi kuivana. Erinomainen sukka jahtiin kaikkiin kenkiin. Voit käyttää näitä sukkia sellaisenaan tai alussukkana toisten sukkien alla. Merinovilla on antibakteerinen materiaali ja se hengittää hyvin. Merinovilla lämmittää vaikka se hieman kastuisikin. Pinewoodin käyttämä merinovilla on mulesing-vapaata. Metsänvihreä väri.

-Merinovilla-polyamidisukka jokapäiväiseen käyttöön
-Mulesing-vapaa merinovilla
-52% Merinovillaa, 45% Polyamidia ja 2& Elastaania

 

PINEWOOD PANOSTAA LAATUUN

Pinewood® -tuotemerkille on erittäin tärkeätä, että pystymme pitämään lupauksemme tuotteiden suhteen. Tuotteet tulee olla toimintakykyisiä säällä kuin säällä, istua hyvin ja näyttää hyvältä. Käytännöllisyys on meille erittäin tärkeätä. Haluamme tarjota laadukkaat vaatteet ja asusteet, sopivaan hintaan.

Jotta pystymme takaamaan yllä mainitut kriteerit tuotteillemme, vaadimme paljon valmistajiltamme ja tehtailtamme. Meillä on etuoikeus olla osakkaana tehtaassa, joka tuottaa erinomaista laatua järkevään hintaan. Meillä on myös oma laatutarkkailutiimimme (QC Team), joka suorittaa laatutarkkailuja meidän eri yhteistyötehtailla. Näin varmistamme tasaisen laadun, huolimatta siitä missä tehtaassa tuote on valmistettu.

Annamme jatkuvasti ulkopuolisten ja riippumattomien tekstiililaboratorioiden testata materiaalejamme kuten kankaitamme, kalvomme ja tarvikkeita, jotta vastaisivat vaatimuksiamme liittyen ympäristöä ja laatua.

Annamme erilaisien käyttäjäryhmien testata tuotteitamme kaikissa maissa missä Pinewoodia myydään. Nämä testihenkilöt liikkuvat päivittäin maastossa, ja heidän käyttämänsä vaatteet ja varusteet ovat kovassa rasituksessa – näin voimme mitata todellisen kestävyyden. Tulosten perusteella voimme joko olla tyytyväisiä tuotteisiimme, tai teemme näihin parannuksia ennen kuin tuotteet pääsevät myyntiin.

Asiakas voi aina luottaa Pinewoodin laatuun ostopäätöstä tehtäessä.

Koko

40-42, 43-45, 46-48

Tuotetunnus (SKU): 1112 Osastot: , , , , ,

Hyvältä pyörällä on ollut enemmän kuin ilo ajaa, kilometrejä on kertynyt ihan huomaamatta 😊 Kiitoksia hyvälle liikkeelle ja kauppiaalle! 👍😊

- Sonja

Kiitos teille hyvästä palvelusta ja pyörästä🤗

- Marjo

Kiitosta vaan hyvästä palvelusta ja kotiin kuskaamisesta👍

- Päivi

Hyvä oli vapa. Hyvin tuntui tärpit. Poijat sai 25 kuhaa, joista 7 oli sallituissa mitoissa.

- Johanna

Kengät on todella hyvät🌺🌺🌺🌺

- Pentti

Kiitos hyvästä palvelusta👍

- Virpi

Adidakset on kyllä huippu pehmeät jalassa👍

- Katja

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.